Det har äntligen blivit dags att avgöra vem som ska ta hem det här unika priset. Se till att inte missa chansen att vinna kanske det här årets kanske mest hypade investeringspryl (nåja, nästan i alla fall).

Som många vet ville jag göra något speciellt när jag uppnår 5000 följare på Twitter. Det är halvvägs till 10 000 och känns lite extra speciellt.

Tanken har varit att designa en t-shirt med mitt egna citat på baksidan samt min logga på framsidan. Det här blir en t-shirt som du kan bära för att alltid påminnas om att alla kan nå till 1 miljon kronor och vidare, även om starten enbart är 1 kr som i mitt fall.

För enkelhetens skull har jag skapat ett formulär där du kan anmäla dig. Därigenom slipper du faktiskt vara ansluten till Twitter för att delta.

Jag förstår att många av er tycker att det här är löjligt och att en sån här t-shirt aldrig kommer användas in public. Men tänk såhär, detta blir lite av en #sparadkrona då ni får en gratis ”tisha” som ni kan använda vid bilmek eller ommålning av huset.

Dessutom är det lite häftigt då jag aldrig någonsin givit ut något liknande. Du kan bli den första ägaren av en KTM-gadget.

 

Snälla, var sportsmanlike

Jag är fullt medveten om att det här formuläret inte är 100% och att du exempelvis kan skapa nya e-postadresser och delta fler gånger. Kommer plocka bort alla dubbletter innan utlottning.

Men snälla, se till att bara anmäla dig 1 gång och låt alla få lika stor chans. Jag vet innerst inne att du är ärlig 😉

 

Notera

För att skicka tröjan till dig behöver jag din adress uppenbarligen. Den här kommer jag ta via e-post senare och är inget du fyller i. Se till att fylla i rätt e-post.

Självklart ser jag till att hålla dina uppgifter hemliga och är inget jag sprider vidare till någon annan. Det här kan dock vara bra för andra anonyma bloggare att tänka på detta innan anmälan.

 

 

Anmäl dig här:

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x