Ibland känns det skönt att släppa allt som hör till aktier och sparande och bara köra loss utan att tänka på sparsamhet. En sådan helg har det varit för KTM och Sambo KTM.

Men bara för att du vill unna dig så betyder det inte att du måste vara dum. Själv tycker jag inte om Coop men en sak som är toppen är deras coop-hotellpremie som gav oss 2 nätter på ett mycket fint hotell för knappt 1500 kr. Helt klart värt!

Ni som följt mig ett tag vet att hotellfrukost är min akilleshäl. Men det kanske inte är så konstigt när man käkar stekta eller kokta ägg till frukost varje morgon?

Äter man en såhär rejäl frukost så står man sig hela dagen också. Då kan man lägga mer tid på roligare saker än att äta ?

Det blev i alla fall att åka och bada idag. Så fruktansvärt roligt! Speciellt när man inte har massa barn att hålla reda på, utan att bara ha varandra ? Badhus är underskattat, det är dagens sanning.

Trots att det skulle bli en helg helt utan Avanza och aktietänkande så kom jag inte undan. I morse plingade det till med utdelningar från Cloetta och Saltängen. Aldrig får man vara helt fri antar jag ?

Hoppas att er helg börjat fantastiskt och att ni får det fortsatt trevligt ?

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x