Då var kalaset över och städningen efter gårdagens bravader har påbörjats. Tillåter mig att göra en kort reflektion såhär i efterhand.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en helt underbar kväll men att jag även mår därefter idag. Det blir inga trappintervaller nu, den saken är klar! Nu dröjer det nog till miljongränsen innan jag gör något liknande igen. Man är inte 20 längre.

Jag måste ändå säga att det kändes lite roligt att kontinuerligt lägga ut saker i inlägget igår allt eftersom dagen gick. Samtidigt var det lite stressande också, lite som ett extra moment som jag skulle hålla ordning på. Till slut sa sambo KTM stopp och det var nog bra, annars hade jag gått omkring med mobilen hela kvällen.

Bortsett från det där mailet jag fick så fanns det många som ändå tyckte att det var lite roligt och nyskapande. Vore grymt kul om någon annan bloggare kunde göra samma sak någon gång så att jag själv får följa med under en dag.

 

Nu ser jag fram emot morgondagen då börsen öppnar kl 09:00. Kommande vecka kommer bli rätt utdelningstung med både Investor, H&M som delar ut på onsdag och sedan Latour på torsdag.

Just nu är det väldigt roligt då jag har drygt 20.000 kr att handla för och enbart 12 dagar kvar till nästa lön.

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x