Det här är ett sponsrat inlägg från Consector

Så sent som i förra veckan skrev jag ett inlägg om att jag alltid tycker att du ska förhandla om priser innan du bestämmer dig. Priset kan bli betydligt bättre och oftast gör det stor skillnad på lång sikt.

Om du ska köpa nya högtalare eller en ny spis finns det välkända siter såsom Pricerunner eller Prisjakt för att jämföra. När det däremot kommer till lån kan det ibland vara svårt att veta vart du kan få den lägsta räntan. Oftast vill man inte ödsla tid utan tar helt enkelt det första bästa som den egna banken erbjuder.

Consector är till för dig som vill slippa lägga tid på att jämföra olika räntan hos aktörerna. Om du exempelvis är sugen på att köpa en ny bostad kan Consector hjälpa dig att få en lägre ränta, och lägre ränta betyder givetvis mer pengar till din portfölj!

Har personligen varit i kontakt med Consector och fått ett riktigt trevligt bemötande, vilket jag givetvis tycker är viktigt.

Vi på Consector förhandlar dina lån åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så kan vi hitta en lägre ränta – helt kostnadsfritt. Consector har samarbete med många olika aktörer.

 

 

Ansök om bolån redan idag och ta reda på vilken ränta du kan få

Kom ihåg att din ansökan inte är bindande

0
Kommentera gärna :)x
()
x