Riktigt god lördag på er! Hoppas ni sitter och tar er en god kopp kaffe och laddar era batterier nu inför julen.

Skulle mer än gärna behöva er hjälp med en liten sak…

Har länge haft enorma problem med svarstider respektive laddningstider mellan mig och min host (de som tillhandahåller servern till min blogg). Under tiden jag bloggat har jag haft en ständig kontakt med dessa och verkligen försökt optimera känslan på sidan, vilket ibland inte varit helt lätt. Det har gjort att jag bland annat fått dra ner på extra funktionalitet och upplösning till bilder.

Eller lätt och lätt… med pengar hade det varit en världslig sak som Karlsson på taket hade sagt, men känner tyvärr inte att jag vill lägga ner allt för mycket pengar på bloggen i dagsläget. Alla intäkter jag gör kommer däremot automatiskt gå till att se till att bloggen blir bättre och stabilare för er läsare, det är något som jag lovat mig själv. Bloggens pengar är bloggens pengar och portföljens pengar är portföljens pengar, så enkelt är det.

Nu när antalet läsare dagligen stiger ser jag det ännu viktigare att göra er tid här mer värd och skulle vilja ställa frågan hur ni upplever hastigheten. Så svara mer än gärna på frågan nedanför. Har i dagsläget absolut ingen aning om hur ni läsare upplever sidan så resultatet ska bli mycket spännande att avläsa sedan 🙂

Hur upplever du hastigheten här på bloggen?
×

Gratis bilder hittar ni på Pixabay

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x