”It’s been a heck of a ride boys and girls”. Men nu har jag äntligen slagit igenom gränsen på 3/4 miljonär! Det här är det största delmålet jag haft allt sedan 500 000 kr i portföljvärde, och självklart ska detta firas.

Fram till i december förra året så har det varit en stabil resa upp och åter upp. Sedan kom dippen och det kändes kan jag säga. Men efter regn kommer solsken, så också på börsen:

Något man kan reagera över är det stora klivet uppåt som inträffast nu från slutet av december till slutet av januari. Crazy!

Dock har avkatstningen varit god. Det tillsammans med nysparande och utdelningar har givit en rejäl skjuts. PANG sa det!

Allt startade…

…egentligen med att jag tog ett enda beslut – jag ville bli miljonär! Sakta men säkert kom jag på att börsen var en bra väg att gå om du är långsiktig och inte tar allt för stora chansningar.

Jag började köpa allt jag kom över. Det var cirkus helt enkelt. I princip köpte jag en aktie av vartenda bolag som Placera rekommenderade på sin blogg. Det blev Africa oil, Peab, SKF och lite annat smått och gått.

Senare kom jag på att jag lyckats handla enksilda aktier till ett fast courtage på 69 kr styck. Detta var före den tid Avanza körde med gratis courtage till noobs.

Mycket av min investeringsstrategi har förändrats ju mer jag lärt mig. Nu har jag dock fastnat för utdelningsstrategin då det både är roligt och enkelt på många sätt och vis.

Det blir kalas!

Självklart kommer jag att fira detta. Planen är som sagt att köra liknande upplägg som när jag nådde en halv miljon, d.v.s. att ha ett inlägg som jag uppdaterar kontinuerligt under dagen och natten där ni får följa mitt liv och se vad jag egentligen pysslar med.

Av någon anledning blev detta riktigt uppskattat och jag har aldrig haft så många besökare som under den dagen 🙂

Stay tuned!

Tack till er!

Jag inser att resan jag gjort hitintills hade varit mycket svårare utan er. Visst har jag fått en del ris genom mina dagar, men framförallt har jag fått så sjukt mycket motivation och inspiration från er alla.

Att enbart lotta ut lite biobiljetter eller någon KTM tröja här och där känns rätt fjuttigt med tanke på allt ni bidragit med.

Hoppas verkligen att ni fortsätter följa mig framöver.

Nu kör vi sista resan!

 

49
0
Kommentera gärna :)x
()
x