Tack vare en galet stark början på 2019 så har min portföljutveckling nu tagit en riktigt stark vändning.

Bara de senaste 19 dagarna så har portföljen avkastat inte mindre än 32 863 kr inklusive utdelning. Just nu känns det som att jag återigen gjorde rätt i att köpa när alla andra var oroliga.

Jag skrev nyligen på Twitter att det är rätt mäktigt att portföljen avkastat mer än en månadslön, trots att enbart drygt halva månaden avverkats. Plötsligt blir börsens faktiska potential rätt transparent.

Efter att ha ätit allt för mycket god mat igår så beslutade jag mig för att fylla i siffrorna som visar portföljens förändring över tid. Det slog mig då att jag uppnått över 70% till mitt stora miljonmål. 72% närmare bestämt 🙂

Självklart kommer jag fira när jag uppnår 3/4 miljon. Tanken är väl att köra något liknande koncept som 50% festen eftersom många uppskattade detta. Jag tror läsarna gillade att få en lite bättre inblick i mitt privata liv. Siffror i alla ära, men en blogg tycker jag också ska vara personlig.

Vore hur kul som helst att höra hur det går med er miljonresa. Hur långt har ni kommit eller har ni för länge sedan brutit den här gränsen?

29
0
Kommentera gärna :)x
()
x