Radiotjänst ringde…

Ja egentligen behöver jag väl inte skriva något mer utan ni förstår väl alla vart det här är på väg.

Jag har under min livstid valt att kalla Radiotjänst för ”Rånartjänst” då de tar från de fattiga och ger till de rika. Dessutom tar de pengar från människor som egentligen inte skulle behöva betala denna tv-avgift.

Är inte det ren och skär stöld?

Då kan jag lika gärna knata upp till första bästa person och säga:

”Hörredu! Du ska betala en parkeringsavgift till mig”
”Men..jag har ju inte ens någon bil utan bara cykel?”
”Det spelar ingen roll. Alla med hjul ska betala”

Nu när Play-tjänsterna börjar bli allt mer vanliga så förstår jag givetvis att Rånartjänst drar till med kritiska medel för att få så många som möjligt att börja betala. Nu senast var det Sambo KTM som sent på kvällen fick ett otrevligt samtal.

Deras senaste knep verkar vara att låta personer med knagglig svenska och med ett manus tillhanda läsa innantill utan att egentligen lyssna på det personen i andra ändan säger. Helt galet!

Personen pratade så fort att det var svårt att höra sammanhanget enligt sambon. När sedan sambo KTM erbjöd att lämna över luren till herr KTM så avslutades samtalet snabbt med ett:

”Ja då skriver jag dig här och skickar dig faktura! Tack hej!”

 


 

Vi minns inte ens sist vi kikade på TV. Vi använder annan utrustning för att se på Netflix och annan streamingtjänst.

Jag förstår att det här inlägget kan anses provocerande. Kanske är det rent av någon av ni läsare som jobbar på Radiotjänst i Kiruna. Är det så önskar jag er lycka till med karriär som troligtvis inte kommer att vara särskilt länge med dagens framtidsutsikt.

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x