När jag gick i lågstadiet hittade jag en krona på marken då klassen var på väg till trädgårdslandet. Min kompis sa retsamt “att det där inte alls var mycket pengar”. Än idag minns jag min frökens ord då hon sa “en krona är början på en miljon”. Synd att jag vid det laget knappt förstod vad det faktiskt innebar.

Att gilla lathet hör till nutida människans natur. Helst vill vi bli rika, och helst vill vi bli det utan att lyfta ett finger. Jag och fru KTM har hittat ett fantastiskt sätt att vara lata och samtidigt spara en krona.

Först och främst vill jag poängtera att det här inte är ett sponsrat samarbete på något sätt. 

Tipset

Troligtvis känner du vid det här laget till Axfood och att Willys ingår i den här makalösa utdelningsaktien.  Idag kan du på de flesta varuhusen få dina varor hopplockade av personalen. Det här kostar då 49 kr hos Willys, vilket kanske inte låter så muntert.

MEN! Med koden NYKUND får du 50 kr rabatt när du testar detta första gången, om du handlar för över 500 kr. Dessutom kan du låta din andra hälft använda koden nästa gång ni handlar.

Jag och fru KTM testade detta och det var magiskt enkelt. Man valde bara en tid och sedan var det bara att åka till butiken för att hämta ut kassarna i ditt stora skåp. Allt kändes väldigt tryggt och smidigt.

Själv finner jag ingen glädje att spendera söndagarna i varuhusen. Här är det mest frun som får tvinga med mig. Det här var en enorm lättnad!

 

Nackdel

Nackdelen är då påsarna. Du kan inte användas dina flergångs-påsar här utan du får allt i papperskassar som du då betalar.

Bortsett från det tycker jag mig inte se någon nackdel att spara denna krona samt låta någon annan packa ihop det du ska handla. Dessutom sponsrar du dig själv som aktieägare 😉

 

2.8 12 votes
Article Rating
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x