Såhär kring påsk brukar jag komma med någon typ av spartips, litet som stort. Tidigare har det varit att bunkra godare kaffe då detta är billigt under påsken, alternativt vänta med handlandet till efter påsken då mycket mat likt skinka reas ut. I år hittade jag detta som det bästa spartipset.

Först och främst är detta inget sponsrat inlägg. Jag tycker helt enkelt erbjudandet var så pass bra att jag vill tipsa om det till allmänheten. Å andra sidan, vad hade det spelat för roll om det vore sponsrat? Det är hur som helst ett bra erbjudande enligt mig.

Länk till erbjudandet

Här kan du få 3 månader av DI papperstidning för 99 kr. Jag har själv aldrig kört med den fysiska varianten men testar nu då det är så pass billigt. Det kommer bli rogivande att ta en stund på morgonen med en kopp kaffe och läsa. Jag hade nog aldrig prenumererat till fullt pris dock då det är svindyrt.

Vill du enbart ha den digitala varianten och läsa på datorn eller surfplattan så betalar du 19 kr för 3 månader.

Har man en prenumeration som inte är bunden kan man väl avbryta denna och teckna en ny. Det viktiga är då att du ställer in en notis i din kalender så du kommer ihåg att avbryta prenumerationen några dagar innan den löper ut. Ifall du inte vill fortsätta det vill säga.

Här är väl lite av nackdelen att du måste ringa för att säga upp men det är aldrig något problem. Det finns även ett formulär du kan fylla i, men vem vet att detta hanteras? Jag förstår att DI inte vill köra samma smidiga uppsägning som t.ex. Netflix då det blir ett litet extra tröskel för kunden att faktiskt ringa in och säga upp.

Det här är också fenomenalt att ge bort till någon som är intresserad. En liten påskpresent.

På bloggen brukar jag posta om det är något extra läsvärt att ta del av i DI men självklart hinner jag inte upplysa om allt och oftast blir det enbart kring mina nuvarande bolag.

1.9 11 votes
Article Rating
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x