På min genomresa i helgen stannade jag till för att handla lite färdkost. Fick då syn på den här enormt effektiva prylen som jag säkert skulle använda minst 1 gång hemma hos oss.

När jag lyssnade på radio för en tid sedan dök det upp ett begrepp som kallades för ”fottvålare”. Alltså om du är en som orkar bry dig om att tvåla in fötterna vid en dusch. Vissa låter nog bara duschvattnet med tvål från överkroppen skölja ner på fötterna.

Med en sån här fotskrubbare kan även du som inte är fottvålare uppleva fräscha fötter. Utan att ens behöva böja dig ner!

Helt garanterat är det här en sak som skulle ligga och skräpa hemma hos oss om jag köpte den. Det sjuka är att jag numer oftast kan förutse detta, en förmåga som jag inte hade innan mitt sparande drog igång.

För om du ska vara ärlig. Hur många gånger har du inte gått in i en butik, sett något intressant, och sedan tänkt

Hmm, ja men det här kan nog vara användbart någon gång

..för att sedan låta den här prylen du köpte ligga och skräpa.

Visste ni förresten att genomsnitts svensken har prylar för ca 30 000 kr hemma som inte används. Säljer du av dessa idag och stoppar in det på svenska börsen så blir det 1/4 miljon på 25 år med återinvesterad utdelning.

Själv går jag också på minor. Köpte ett Xbox Kinect för några år sedan med många spel av den enkla anledningen att det var billigt begagnat. Tror jag använt det 1eller 2 gånger under en fest.

 

Fick den här videon i kommentarsfältet. Tycker den var rätt trevlig 🙂

 

 

7
0
Kommentera gärna :)x
()
x