Nu har jag uppnått ännu ett delmål på väg mot min resa till en miljon kronor. Sommaren har verkligen inneburit en rekordperiod för mig, vilket såklart visas i portföljens totala värde.

För en tid sedan fick ni följa med mig när jag festade loss med alkohol och annat onyttigt då portföljen passerade 500.000 kr. Då räknade jag in alla mina påsar; Avanza, Tessin och Lendify.

Nyligen var det däremot dags för själva aktieportföljen hos Avanza att passera 500.000 kr. Det är kanske inte värt ett lika stort kalas som förra gången, men definitivt en eller ett par öl för att fira.

Med det sagt har alltså mina totala tillgångar även passerat 600.000 kr. Jag har gjort följande uppdelning:

Avanza 507 278 kr
Tessin 68 000 kr
Lendify 27 868 kr
SUMMA 603 146 kr

 

Fick frågan igår vad som kommer hända med mig och bloggen när jag uppnår 1 miljon kronor. Det har jag väl inte bestämt till 100% ännu. Dock lutar det mot antingen Bahamas eller Hawaii, lite beroende på hur jag känner just då. Fast ni som följt mig ett tag vet säkert att jag kommer fortsätta mitt sparande och att Bahamas nog får vänta till pensionen.

Såhär har portföljen utveckling sett ut sedan jag startade med min blogg:

För er som saknar dagens veckorapport så kan jag meddela att jag i stället satsar lite extra på månadsrapporten då den kommer i början av nästa veckan. Hoppas att vi ses då och stort lycka till med era investeringar. Jag litar på er 🙂

14
0
Kommentera gärna :)x
()
x