Jag trodde först att det var ett sent aprilskämt, men icke. Filmstaden förbjuder nu medhavda tilltugg på sina biografer. ”Vi kommer inte visitera någon”, skriver Filmstaden som respons på den kritik man fått.

Varför tar jag upp det här på bloggen? Ja mest troligt för att jag är känd för att jämföra mina utdelningar med biobiljetter 😀 I år väntas jag få 75 000 kr i utdelningar, eller 468 biobesök. För övrigt var det jättelänge sedan jag var på bio, stämmer det verkligen att en biljett nu kostar 160 kr? Tycker att det nyss var 130 kr.

 

Slut på billiga popcorn

Vill barnen där hemma gå på bio samt ha lite tilltugg så kan du från och med nu glömma hemmapoppade popcorn.

Enligt mig förstör det här upplevelsen något. Filmstaden där vi bor har ett rätt klent utbud på karameller och annat. Dessutom har de inte Pepsi Max utan Cola Zero. Det är för övrigt allmänt känt att Pepsi är bättre; både i smaken och som utdelningsbolag.

Många tycks höja rösten och mena att biograferna kommer tappa mycket besökare p.g.a. detta. Det tror jag inte. Människor går på bio för upplevelsen och då kan man tänka sig avstå tilltugget, alternativt betala extra för detta.. När VHS:en kom så var det också prat om att biograferna skulle försvinna. Så blev det inte.

Nu slutar Japan tillverka VHS-spelare. Sista görs den här månaden. | Feber  / Pryl

Tvärt om. Biobranschen har lyckats höja priserna mycket under åren samtidigt som besökarna fortsätter boka sina biljetter.

Jag kommer i alla fall inte vilja betala 61 kr för en flarra läsk och lite popcorn. Det är värre än ute-kaffe till och med 🙂

26
0
Kommentera gärna :)x
()
x