Halloj! I dagens inlägg hade jag tänkt resonera lite kring hur vi verkligen förgyllt vår toalettupplevelse här hemma, utan att vi egentligen behöver betala särskilt mycket extra för denna ”lyx”. Jag måste medge att jag älskar nyttiga och häftiga prylar, och här är en av dem.

Inlägget är på något vis Inte sponsrat.

 

Tvålpumpen

För ett år sedan fick jag en ny tvålpump av sambo KTM. Det var ingen sån där billig manuell pump som du köper på Coop eller Lagerhaus. Nej nej, här snackar vi en automatisk tvålpump! En tvålpump från Dettol för 139 kr

Allt vi gör numer är att föra handen under pumpen så kommer en lämplig mängd tvål. Här låter det som jag är sponsrad av produkten men det är jag definitivt inte. Vill helt enkelt bara redogöra smidigheten och enkelheten som Dettol tvålpump givit vår familj.

 

Den stora haken

MEN! Det finns en hake. Om du inte tänker efter kommer tvålpumpen att kosta dig skjortan. Tanken är nämligen att du ska köpa svindyra påfyllnadsflaskor då behållaren tar slut. Detta blir galet dyrt och inget jag rekommenderar. En sådan går på 46 kr styck exklusive frakt.

Däremot finns det ett enkelt sätt att fylla på behållaren själv. Du gör helt enkelt såhär:

 

Det vi sparar

Sambo KTM tycker att det är extremt kul att räkna hur mycket vi ”sparar” på detta. Alltså genom att inte köpa dessa extra påfyllnadsbehållare. Självklart hade det varit billigare att inte köpa någon pump alls…

Vi ser helt enkelt till att fylla på behållaren med vanlig tvål köpt i ett jumbo-pack på ÖoB. I stället för 46 kr per påfyllnad så kostar det oss 3 kr. Med det sagt sparar vi 516 kr per år. Vi måste fylla på 1 gång varje månad ca. Det är då med 2 vuxna utan barn.

Varför slösa pengar på en automatisk pump?

Var och en köper det man själv önskar. Vi tycker att pumpen varit fenomenal och det är otroligt smidigt att använda den.

Dessutom behöver du sällan byta batterier då den är galet energisnål på något vis. Kör du dessutom med uppladdningsbara batterier blir kostnaden inte hög.

Det är lite kul att höra hur vänner påpekar hur fränt detta är när de besöker vårt badrum. Helt klart värt den extra fasta inköpsavgiften som vi betalade vi betalde vid införskaffandet.

5
0
Kommentera gärna :)x
()
x