Cloetta har aldrig varit hetare än i sommar. Tar du avstånd från aktien bör du åtminstone köpa dessa. Ytterligare en anledning till att jag fortsätter fylla på i bolaget.


När väl grillen tändes och köttet lades på kunde jag givetvis inte undgå att testa Cloettas nya och spännande grillbilar som ska vara Ahlgrens motsvarighet till grillade marshmallows.

Kan bara säga en sak…Wow! Vilken smakupplevelse. Det var nästan bättra än grillölen!

På något vis tog dessa sinnet mellan 2 fantastiska världar; en värld beståendes av god grillsmak och den andra världen av den allt för välkända bilsmaken. En kombination som fick tungan att slå knut på sig själv och ögonen att snurra runt.

Visste ni förresten att Ahlgrens godisfabrik år 1953 försökte tillverka sina egna marshmallows? Resultatet blev ”tyvärr” inte vad man hade förväntat sig och formen såg mer ut som en konstig bil. Så var Ahlgrens bil uppfunnen…Sveriges mest sålda bil.

Valde att köpa på mig mycket aktier nu innan Cloetta köpte upp Candy King och självklart passar jag på att fylla på ytterligare nu innan försäljningssiffrorna visas för detta grillmästerverk.

 

 

 

13
0
Kommentera gärna :)x
()
x