Dividend Growth Investing – Få stabila 8% årligen i ett nollränte-klimat är en bok som faktiskt fått riktigt bra betyg och som nyligen dykt upp i rampljuset i många utdelningsforum där ute. Jag hittade ett sätt att få tag i boken gratis så i helgen blir det att njuta av denna samtidigt om jag klipper gräs eller gör något annat mindre roligt.

Det var på nätet jag fick reda på att den här boken då är ”gratis” att lyssna på. Den är även gratis att läsa om du har en Kindle. Varför jag säger gratis mer skeptiskt är att du startar en 30 dagar gratistjänst via Audible som ägs av Amazon där du sedan kan lyssna på mycket matnyttiga prylar.

Audible - Är det den bästa appen för användare i Sverige?

Via den här länken kan du registrera konto och lyssna på böcker

Det finns även en app du kan ladda ner. Kanske är den smidigare än webben för där finns det stor förbättringspotential vill jag lova. Vad som är positivt är att du kan använda ditt Amazon konto samt att du kan avregistrera dig direkt och fortfarande få 30 dagar. Det är viktigt, för annars vet du hur det kommer bli – du kommer glömma avregistrera dig.

När du avregistrerar så vill jag varna för att det är flera steg. Exempelvis frågar sidan dig om att du kanske är intresserad av bok X eller bok Y och kanske ändrat dig. Såhär gör väl alla tjänster och det är lätt att tro att du avregistrerat men faktum är att det är ett eller ibland två steg kvar.

 

8% årligen

Jag har som sagt inte lyssnat på den här boken ännu men har hört mycket gott om den. Några punkter som boken tar upp och som jag är intresserad att lyssna på:

  • Great dividend* stock or yield trap? Our honest thoughts on AT&T
  • Forget Johnson & Johnson, this dividend stock could easily bring you an extra $100/month
  • The best monthly paying dividend company

*dividend = utdelning

Kanske blir det att skriva någon sorts sammanfattning när jag lyssnat klart men vi får se.

Det finns som sagt många andra intressanta böcker här också. Bland annat denna:

9
0
Kommentera gärna :)x
()
x