Sverige är ganska fascinerande. Vi ska vara nöjda med det vi har och inte visa utåt att vi skulle vilja leva ett rikare och lyxigare liv. Samtidigt drömmer nog var och varannan svensk om ett liv med lite mer slantar och det är väl bara att inse att vi aldrig blir riktigt nöjda.

Jag kan vara ärlig med er och säga att jag gärna skulle vilja ”uppgradera mitt liv” en smula. Några av mina drömmar är exempelvis att ha en egen bastu, ett bio-rum och en pool.

Däremot vet jag att sådana saker kostar (både i fast kostnad och i drift) och jag är väl inte direkt beredd att ta lån för att finansers detta.

Här är i alla fall en video jag såg på ett hur som jag tyckte såg rätt läckert i. I förra inlägget skrev jag om att jag gärna skulle vilja blogga på heltid och jag skulle nog inte tacka nej till ett sånt här hus där jag skulle kunna tillbringa mina glada författardagar.

Hos Avanza får du ju ett galet bra erbjudande på bolån när din portfölj överskrider 3 miljoner. 0,79% ränta via Superbolånet. Även om 10 miljoner idag inte räcker långt till en sån här kåk så är det ju ändå ett stort plus att kunna få en så billig ränta på sitt bolån tycker jag.

Jag tror knappast att jag kommer få råd med ett sånt här hus i mitt liv. Men en sak är jag säker på. OM jag nu skaffar ett sånt här hus så ska jag bjuda in alla er på en rejäl fest All Inclusive;)

14
0
Kommentera gärna :)x
()
x