Inser att det här kanske är de mest ointressanta inläggen jag någonsin skrivit. Samtidigt tycker jag att ni förtjänar att veta hur cliffhangern med den exploderande yoghurten slutade nu när jag återvänt till Willys för att tala klarspråk med personalen.

För att göra en lång historia kort så körde jag tillbaka till butiken idag för att klaga på Yoghurtflaskan som exploderade igår. Tyvärr återvände jag hem helt utan ersättning.

Jag körde inte dit enkom utan skulle även handla deras billiga ägg och lite andra varor som annonserades. Men självklart såg jag till att plocka med mig en ny förpackning yoghurt som jag bar med mig till kassan.

Det blev ingen återbäring

Kassörskan såg väldigt road ut när jag berättade om hur förpackningen exploderat och hur kylen fyllts med illaluktande ”yoghurt”. Kanske hade hon haft en riktigt tråkig dag där i kassan och gillade att något som bröt från det normala inträffade.

Däremot gick hon inte med på att jag skulle få förpackningen utan extra kostnad. Hon sa att jag blev tvungen att ta med mig yoghurtflaskan som exploderat. Den har vi tyvärr slängt då vi inte stod ut med att vår lägenhet stank jäst vin längre.

Jag visade henne blogginlägget och sa att det just nu redan fått 7000 visningar, samt att hennes val skulle få betydande effekt på mitt fortsatta aktieägande. Men hon var seg ska ni veta och höll hårt i förpackningen med yoghurt, precis som om det vore hennes eget barn hon höll där i famnen.

Kanske inte så dumt för oss ändå?

Nu när jag reflekterar så kanske det här är ett tecken på att just Axfood är ett prima bolag att vara långsiktig ägare i. Jag menar, om nu Willys håller så hårt i enstaka varor så är det ett bevis på att man verkligen värnar om varenda liten ynka krona. Det kommer gynna vinstutvecklingen framöver!

Faktum är att vi slipper oroa oss att Axfood blir något Handelsbanken vars kostnader skenar iväg likt ett lokomotiv.

Vänta, gå inte. NU när du kommit såhär långt i läsningen så kommer det bästa…

Axfoods marknadsföringsteam skrev nämligen en tweet till mig innan mitt återbesök till Willys och beklagade:

Frågan som jag har till Axfood och Willys är om dessa 21:50 kr verkligen var värt de här 2 negativa inlägg som jag nu skrivit om den skithändelse som detta faktiskt är.

Men är man snål så är man. Jag står upp för varenda krona för jag vet att ”varje krona är början på en ny miljon”.

Å andra sidan så kunde jag omöjligt bevisa något i och med att den stinkande kartongen låg i soporna. Jag skulle ju lika gärna kunna sagt att det var en oxfilé eller hummer som exploderat eller blivit dålig när sanningen i stället är att denna njuter i min mage.

Om någon från Axfoods ledning vill kontakta mig igen ifall ni fortfarande inte tror mig så går det bra att PM:a mig på Twitter så får ni mitt telefonnummer.

Jag vill samtidigt passa på att göra en röstinsamling som jag vid senare skede kan lämna till Axfood. Din röst är viktig.

Vill du att KTM och sambo KTM ska få tillbaka sin Yoghurt kvarg?
321 votes · 321 answers
×

PS! Ibland känner jag bara för att skriva av mig kring såna här helt orelaterade saker i vardagen. Jag lovar att det blir mer aktierelaterat framöver men ibland gör jag helt enkelt bara det jag känner för 😉

31
0
Kommentera gärna :)x
()
x