*OBS! Det här inlägget är Inte sponsrat av Storytel*

Hej och riktigt god fredags förmiddag på er investerare!

Tänkte passa på att nämna att jag börjat lyssna på en ny bok via Storytel, nämligen Bli grymt rik på aktier av Anders Haskel.

Trodde jag gjorde en kanon-deal när jag under påsken fick ett erbjudande av Storytel att testa deras tjänst i 1 månad för enbart 9 kr då ordinarie pris är 169 kr/månad. Där var jag dock ute och cyklade.

Visade sig efteråt att Petrusko fixat en länk där du får Storytel fritt i en hel månad. Men, ”9 kr?!?” undrar ni? Ja, men tänk då på att det är utdelningen från en aktie i H&M för ett helt år. Många bäckar små 😉 Nu ska jag sluta vara sarkastisk…

Storytel funkar utmärkt och boken är än så länge läsvärd. Har inte kommit så långt ännu men mycket påminner om det som sägs i boken Så kan alla Svenskar bli miljonärer. Just det här att vara långsiktig, att tänka på sina utgifter och att det är tiden som är avgörande.

Det jag reflekterat mest över är hur Anders påpekar att det egentligen inte krävs mycket kunskap för att lyckas på aktiemarknaden. Snarare är det en typ av psykologisk inställning och att inte falla för vanliga misstag när vindarna börjar vända.

I vanlig ordning blir det en recension av boken när jag är klar 🙂

Nu blir det iväg på jobb och jag önskar er en riktigt trevlig fortsatt fredag!

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x