Ni som läste mitt tidigare inlägg i veckan vet att jag var så förbannad på min bil att jag avreagerade mig på bloggen. Missade ni det kan ni läsa här.

Igår skulle man kunna säga att det kom en droppe som fick bägaren att totalt rinna över. Upp med en säljannons blev det och 2,5 timma senare hade jag hittat en köpare. Var nog på tok för billig då affären gick så snabbt, men blev i alla fall av med härligheten sjukligt fort.

Det känns däremot lite hemskt att göra sig av med sin trotjänare som stöttat en genom så många resor. Lite som om jag idag skulle sälja mitt favoritbolag Castellum; man vill helt enkelt inte bryta sitt äktenskap. Fick i alla fall mer för bilen än vad jag köpte den för men en del av pengarna tar sambon då hon var med på betalningen av bilen.

Resten av pengarna då? Ja det solklara svaret är väl att det ska in i portföljen men sambon tycket att vi ska spara det till vår resa nästa jul. Klokt val i och för sig, men fatta vad pengarna skulle kunna göra på börsen fram till dess… tid och avkastning  mina vänner. Ska jag sitta och hålla på pengarna i ett helt år som likvider? Ja kanske… Ibland får man väl kompromissa 🙂

Gör jag det inte blir det extra mycket köp här i December och det känns faktiskt lite lockande då fastighetsbranschen är på rea just nu. Skulle dessutom vilja passa på att fylla på i banker.

Vill passa på att önska alla läsare en trevlig fredagskväll och en underbar helg, drick och svälj!

 

Gratis bilder hittar ni på Pixabay

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x