Sambo KTM här!

Som ni alla redan vet så brinner min sambo för sitt sparande och alla investeringar som han gör med sina sparade pengar.

Men det finns andra sätt att spara på nämligen den gamla hederliga spargrisen. Visserligen ger denna sparform inte alls någon avkastning eller ränta, men ett effektivt sätt att slippa mynt som ligger och skramlar här och var. Nu mer använder i alla fall vi oftast kort när vi betalar, så dessvärre blir det kanske ingen stor summa. Men alla bäckar små som man brukar säga.

När jag var nere i huvudstaden för ett tag sedan fick jag syn på en spargris som jag var tvungen att köpa.  När det kommer till denna spargris var det någon som hade tänkt till lite extra, kanske för att jämna ut löneskillnaderna i förhållandet..

Vad som än var tanken bakom tyckte jag att den var riktigt rolig och jag hoppas naturligtvis att KTM lägger några kronor i den ?

PS. Om ni har någon fråga till mig om hur det är att leva med KTM eller mina tankar kring sparande så är det bara att skriva en kommentar här nedanför.

 

Mina topp 10 Stabila Utdelningsakiter

 

 

5
0
Kommentera gärna :)x
()
x