Det är planen i alla fall…

Som jag skrev tidigare har jag nu uppnått en halv miljon kronor. Tusen tack för alla fina kommentarer i samband med detta! Det var en enormt härlig upplevelse och denna halva miljon kommer nu vara grunden till min fortsatta resa.

Jag skrev även att tanken är att jag tänkt fira detta då jag tror att det är enormt viktigt att fira sina segrar. Det gjorde man redan tidigt under vikingatiden med väldigt stor framgång (nåväl, ett tag i alla fall). Däremot ville jag inte fira det direkt utan vänta till ett festligt tillfälle dyker upp.

Nå, nu verkar det som att detta tillfälle dök upp tidigare än väntat, nämligen redan imorgon!

, tanken är alltså att jag redan i morgon bitti publicerar ett inlägg där ni får följa med mig under dagen och få en lite klarare bild av hur en av mina lyxiga dagar ser ut. Det kommer alltså bli löpande uppdateringar under dagen i detta inlägg med klockslag och bilder och annat elände.

Notera! Det här är första gången jag gör något liknande och jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer sluta. 

 

Förhoppningsvis blir det något aktierelaterat men det är inte huvudsyftet. Troligtvis blir det många som tycker att detta enbart är mumbo-jumbo men säkert finns det någon som tycker att det ska bli roligt att följa mig under en arbetsfri dag.

Ha nu en fantastisk helg!

 

 

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x