God lördagsmorgon på er vänner. För att ära Sparos kaffeinlägg tänkte jag också skriva ett inlägg relaterat till kaffe. Idag försökte jag tigga till mig en gratis kaffe för att se hur bra det egentligen går.

Sambo KTM skulle resa till vår kära huvudstad så jag skjutsade henne för att slippa lite extra resekostnader och restid. På vägen hem blev jag så fasligt kaffesugen så jag beslutade mig för att svänga in på en mack för att plocka upp en kaffe (yep, jag är lite av beroende)

När jag kom in frågade jag personen i kassan

”Är det okej om man får tigga till sig en kaffe från världens bästa mack?”

Personen i kassan skrattade gott och funderade ett tag men sa sedan att det kunde bli svårt. Däremot kunde jag få en stor kaffe till priset av en liten ($ catching $) 😀

Då slutade det alltså med att jag köpte en kaffe trots allt, även fast jag hade tänkt avstå om jag inte fick den gratis. Med andra ord kan man säga att macken blev vinnaren i denna fight.

 

Detta är ju sjukt

Jag vet att det här är sjukt. Kanske t.o.m. sjukare än att pruta på lösviktsgodis. Nu förstår jag plötsligt varför många säger att jakten på ökad sparkvot kan driva en till vansinne och vanvett.

Samtidigt bör ni veta att jag inte gör det enbart för sparkvoten. Måste ändå säga att det är ett lite roligt nöje och det får mig att bryta isen mellan mig själv och andra människor.

För är det något jag är dålig på så är det att ta kontakt med andra personer jag inte känner. Skulle ni träffa mig i riktiga livet skulle ni nog tycka att jag var en väldigt tyst, blyg och kanske tråkig person.

Det slutade i alla fall med att jag och personen på macken hade en riktigt trevlig pratstund om hur pass miljöfarliga dessa muggar med plastlock faktiskt är i längden. Till den här historien skulle jag vilja säga att jag faktiskt en gång lyckats tigga till mig en kopp kaffe, så omöjligt är det inte 🙂

 

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag!

 

 

9
0
Kommentera gärna :)x
()
x