Hoppas att sommaren börjat till er belåtenhet och att ni verkligen njuter av de vackra dagarna. Vi vet ju alla att de inte är så många 😉

För mig har sommaren inte börjat på bästa sätt. Är hemma i mitt barndomshem och hjälper till med rensning. Har dykt upp en hel del problem, vilket fått de annars ljusa dagarna att fyllas med moln. Men men… man hade ju kunnat svälta också, eller fått en komet i skallen.

Det jag tänker på när jag rensar bland saker och ting är ovissheten man har över sakers verkliga värde. Plötsligt slänger man något som är värt 30.000 kr.

Å andra sidan ska gudarna veta att saker i andra hand inte är värt mycket. Ni minns väl när jag skrev om vår loppis som slutade eländigt?

Det bästa man kan göra för sin egen men framförallt ens arvingars skull är väl att max äga saker som man kan rymma i en flyttkartong.

Allt är inte eländigt när det kommer till att rensa bland gamla prylar. Ibland hittar man saker som verkligen väcker minnen. Sådant är roligt! Men ska man behålla sådana prylar? 1 flyttkartong blir lätt 2 och 2 blir 4 om man tänker så.

Vad säger ni? Brukar ni försöka spara gamla matematikblock och bilder från förr?

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x