Kan du inte läsa om blod och ekonomiskt misslyckande rekommenderar jag att du slutar här och nu…

Vissa dagar kanske det ändå är bäst att ligga kvar i sängen trots allt?

Jag och sambo KTM skulle igår delta på en loppis. Sambon hade bokat in oss på ett bord som hon betalat dyrt för. Under lång tid har vi samlat och samlat saker som vi inte längre behöver för att kunna sälja under just denna dag.

Tidigt på morgonen satte vi igång, så det blev inte ens något morgonmys. Efter att ha burit kartonger sinneslöst upp och ner så rev jag upp hela mitt finger på köpet. Fattar inte hur ett finger kan blöda så mycket…

Väl på plats packade vi upp allt och det tog en rejäl tid vill jag lova. När sedan ridån gick upp och föreställningen satte igång så började den ekonomiska misären.

I hopp om att få bort allt så var vi sjukligt billiga på allt. Och då menar jag sjukligt billiga. Exempelvis försökte jag sälja en mixer som kostat 300 och jag använt 1 gång för 20 kronor. Den sålde jag 5 minuter innan stängning.

Saker i andrahand är verkligen värt nada och ingenting. Det lilla vi fick in täckte nätt och jämt hyran och där hade vi stått och slitit i flera timmar + jobbet före och + jobbet efter. Allt som var kvar, vilket var extremt mycket, körde vi till en second hand butik som de fick ta gratis.


Efter tillställningen gick sambon och köpte en resväska för 200 kr. Den kanske vi får 5 kr för när vi väl ska sälja den sedan.

Sensmoralen i sagan lyder:
Bra att du är med på loppis, det sparar på miljön, men gör det inte för pengarna. Om du ska köpa något så köp det begagnat – oj så billigt det blir!

Vad tror ni om loppisar?

 

21
0
Kommentera gärna :)x
()
x