Ser ni på Farmen som går på TV4 just nu? Har sett samtliga av de tidigare säsongerna och jag ser ett fint tillfälle att tjäna en rejäl grundplåt till portföljen!

Till er som inte ser Farmen så är det en tävling som går på TV4 där folk sätts samman från Sveriges alla hörn för att sköta en farm. Varje vecka slås någon ut till dess att enbart en vinnare finns kvar.

Nu till det spännande. Vinnaren vinner hela 500 000 kr!  Det är alltså hälften av mitt mål, ett rejält steg i rätt riktning med andra ord.

Efter varje säsong så görs det reklam om att programmet söker nya deltagare för nästa år och ansökanden kallas till någon typ av audition där rätt folk plockas.

 

Jag funderar skarpt på att söka! Det fina är att jag vet exakt hur man ska göra för att vinna och jag har sammanfattat det i 4 enkla punkter:

  1. Bilda inga ovänner. Var lugn och sansad och flyt med vecka efter vecka
  2. Välj rätt personer att bilda pakt med och gör det inte uppenbart
  3. Se till att jobba hårt
  4. Verka dum – visa dig inte som ett hot

Följer du dessa regler tror jag du kommer riktigt långt i Farmen och man kanske till och med vinner? En halv miljon att investera rakt i portföljen, snacka om vinst.


Finns givetvis mycket frågor som man har kring Farmen och hur det funkar i bakgrunden:

  • Är allt redan uppgjort?
  • Är det så pass slitsamt som det verkar eller lever personerna gott när kameran är avstängd?

Söka kan man ju alltid göra men jag antar att man måste vara väldigt speciell för att bli antagen, men det anser jag att jag är så det är nog inga bekymmer.

Sedan är ju frågan om man skulle gå under namnet Kronan till Miljonen och ange att man är bloggare. Då skulle ju anonymiteten försvinna rätt fort.

Vad tror ni? Skulle ni vilja se någon bloggare på Farmen? 🙂

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x