Igår fick jag för mig att logga in på min profil hos Tessin. Insåg då sakta men säkert att det faktiskt snart är ett år sedan jag investerade i mitt första projekt där!

Det där är märkligt… Känns som att det var år och dagar sedan jag startade bloggen, men samtidigt känns det som igår då jag investerade i mitt första projekt. Ändå var det ungefär i samma tid. Det måste vara mig det är fel på.

Än så länge har jag enbart fått 1 uppdatering kring projektet. Det var ca. 5 månader sedan och då gick allt enligt planerna. Löptiden är 10-12 månader så det borde vara i sitt slut-skede nu. Under sommaren hade jag tänkt köra förbi Linköping och kika på bygget, men det blev aldrig av 🙁

Ska bli spännande att se om det klirrar in lite pengar och avkastning när väl projektet blir avslutat, eller om det dyker upp en fet GAME OVER skärm när jag loggar in.

Pengarna jag erhåller har jag självklart tänkt återinvestera hos Tessin för ränta-på-ränta effekten. Givetvis kommer jag inte ta första bästa projekt utan tycker om att sitta och fundera kring för- och nackdelar.

Det tog mig ca 10 år av funderingar och grubblande innan jag faktiskt började investera i aktier, men enbart 1/2 av fundering innan jag startade igång min resa hos Tessin. Tjänsten växer så den knakar och 2016 lyftes 4 gånger mer pengar än under 2015.

Du kan också starta ditt konto hos Tessin och på så vis kostnadsfritt ta del av nya intressanta projekt.

 

Har tidigare fått en fråga kring hur stor del av portföljen Tessin borde bestå av. Det är förstås upp till var och en men såhär ser min andel ut nu:

%

Andel hos Tessin

Har ni frågor kring Tessin så får ni hemskt gärna kontakta mig. Ni vet vart jag finns 😉

Ha en fantastiskt fin fortsatt helg.

Och du! Kommentera gärna och berätta ifall du investerat i något projekt eller om du haft planer att göra det.

Lev väl och lev rikt!

Share This