Har du hört talas om Tessin Premium någon gång? Det hade i alla fall inte jag innan det att jag skrev det här inlägget, trots att jag investerat i många av Tessins projekt tidigare.

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Tessin. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Tessin inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen

Tänk på att aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

Vad är Tessin Premium?

Tessin Premium är ett sätt för dig som investerare att få lite extra fördelar som lång och trogen kund. Se det lite som Avanzas Private Banking förmån där du kan få extra knapriga karameller om du investerar nog mycket (t.ex. läge courtage).

Skillnaden hos Tessin är att du inte behöver 3 miljoner investerat för att uppnå Premium, utan enbart 500.000 kr. Skulle jag med andra ord investera hela min portfölj i Tessin så skulle jag vara långt över premium-nivån. Därigenom är det helt klart inte omöjligt att uppnå.

Ett problem är däremot att du måste investera dessa 500.000 under ett och samma år. Då det inte är ovanligt att projekten hos Tessin löper 1 år eller lite mer så känns det samtidigt inte så konstigt.

Som ni ser i bilden ovan så har jag ”enbart” investerat 10k de senaste 12 månaderna. Jag har ett annat projekt där jag investerat 50.000 kr men det startade jag för över 1 år sedan och löptiden där är 18 månader.

Jag har med andra ord en bra bit kvar till den här nivån.

Efter det att jag investerat den här halvmiljonen så räcker premium-nivån i hela 3 års tid.

Vad får jag som Premium kund?

Fördelarna du får för att vara premium kund är dessa:

Just det här med personlig kontaktperson låter spännande. Å andra sidan kan jag tycka att min personlig kontakt med Tessin redan idag är väldigt god, så kanske blir det ingen större skillnad för mig.

Det jag givetvis är mest sugen på är det 24 timmars försprång premiumkunderna får. Där kan vi snacka värde. Oftast är stora delar av projekten redan reserverade när de kommer ut på Tessins plattform och ibland har jag helt enkelt missat guldkorn. 

Inbjudningar till event är ju aldrig fel det heller. Det är alltid trevligt. För tillfället bor jag en rätt skaplig bit från Stockholm och jag skulle kunna tänka mig att de flesta event är just där.

Vissa kanske tycker att det är dåligt att de med stort kapital ska få förtur. Själv tycker inte jag att det är särskilt konstigt. Jag älskar mål att sträva efter och det här är ett av många sådana. Självklart gillar jag även aktieägarrabatter som vissa bolag kan ge ut till dig som äger nog många aktier. Det är ett sätt att bilda en långt och troget samarbete helt enkelt!

”Location, location, location”

Vad innebär egentligen uttrycket ovan och varför är det så viktigt när det kommer till fastighetsinvesteringar?

Det och mycket annat kan du få läsa om i Tessins e-bok som är helt kostnadsfri om väljer att prenumerera på Tessins Nyhetsbrev.

0
Kommentera gärna :)x
()
x