Sedan tidigare har jag investerat 50.000 kr hos Tessin. Planen är att återinvestera dessa i ett nytt projekt när väl löptiden gått ut.

Via Tessin kan du som privatperson investera i spännande projekt och samtidigt få en årsavkastning på 8-12% per år*. Som ni vet gillar jag att investera i fastigheter

Fick nyligen en notifiering via mail om ett nytt projekt. Projektet drivs av företaget Boform och går ut på att 3 existerande fastigheter i Nykvarn ska renoveras till motsvarande nyskick men även att ett par nya bostäder ska byggas. Totalt blir det ett 50-tal lägenheter som sedan kommer hyras ut.

Det som jag själv tycker låter tryggt är att Boform sedan tidigare gjort ett lyckat projekt via Tessin. Det här projektet startades under 2015. VD:n tycker att det känns riktigt kul att komma tillbaka och jobba med Tessin igen.

Självklart ger det mer tillförlitlighet med återkommande företag som vi ser verkligen har lyckats.

 

Intressant om projektet

 

Kvar att teckna: 11% (i skrivandets stund)

Investeringsslag: Lån

Löptid: 12-18 månader

Årligt avkastningsmål: 9%

Minimiinvestering: 50.000 kr

Det kan vara värt att notera att avkastningen som det står är årligen. Löper projektet under 24 månader är det alltså 2 år där vardera år beräknas avkasta 9%.

 

Diversifiera

Mitt mål är att diversifiera portföljen så mycket som möjligt. Har en riktlinje på att Tessin ska utgöra 10% av min totala portfölj. Just har jag lite övervikt med 15%.

Tänk på att inte enbart sprida äggen mellan olika korgar utan även variera vilka som bär dina korgar. Avanza, Nordnet och Tessin är exempel på 3 fantastiska korgbärare

-Kronan till Miljonen 2017

 

Skapa ett gratis konto hos Tessin och se till att alltid få uppdatering kring nya projekt. Lär dig mer om investeringar över tid. Affiliate 

 

*Kom ihåg att historisk avkastning inte är någon garanti till framtida avkastning

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x