Ni har väl inte glömt att lyssna på senaste avsnittet av podden #PrataPengar? I veckans avsnitt gästades podden av Jonas Björkman som är VD på Tessin.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312118014″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

Philip, Jonas och (märk väl) Niklas, tack för ett grymt avsnitt!

Riktigt intressant lyssning måste jag säga. Det kanske mest intressanta är att Jonas håller med om att det ska vara en krydda till portföljen och inte något man ska gå in med alla sina besparingar i.

Det är just därför min portfölj enbart utgör en mindre del hos Tessin, resterande investerar jag i ”vanliga” bolag på börsen hos Avanza.

Just nu kanske delen hos Tessin är aningen stor då jag har investerat hela 50.000 kr där. Ökar samtidigt inget i min Tessin-portfölj just nu utan  väljer i stället att sätta in slantarna direkt på börsen.

Kom ihåg att Skapa ert konto på Tessin (adlink) för att få en gratis e-bok och inte missa något av de nya projekten som ibland dyker upp.

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x