Den 16:e maj håller Lendify ett seminarium i Stockholm. Ett gratis och utmärkt tillfälle för dig att lära dig mer om hur du kan få dina pengar att växa över tid.

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

 

Att bo i Stockholm verkar både ha sin för- och nackdelar. Men mest fördelar i och för sig. Speciellt med tanke på event likt dessa.

Samtidigt skulle jag nog bli tokig om jag varje dag blev tvungen att ta tunnelbanan och kontinuerligt höra:

Ding dong ding! Nästa! Fruängen…”

Å andra sidan har jag både en, två och tre gånger tvingats avstå från intressanta föreläsningar och mäktiga seminarium p.g.a. att jag bor i en håla långt bort från vår huvudstad.

Lendify har nu ett seminarium den 16:e maj där du som investerare får veta mer om hur du blir din egna bank via Lendify. Här bjuds det dessutom på lättare tilltugg och dryck som om inte själva seminariet i sig hade varit nog.

Ännu finns det platser kvar och hade jag haft vägarna förbi skulle jag inte tveka…

 

Jag har i och för sig varit investerare hos Lendify under några år nu och kan grunderna rätt hyggligt. Därigenom är det nog bäst att jag lämnar min plats öppen till någon annan.

Det jag också tänker är att man säkert kan träffa likasinnade på dessa event och att spännande dialoger kan dyka upp.

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x