Vår, sol och långa dagar. Kan det bli så mycket bättre? Ja självklart! Se till att avnjuta härliga dagar med en bra bok så blir våren ännu bättre. Här lottar jag ut 2 exemplar av Investera på höjden från Tessin.

 

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Tessin. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Tessin inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen

Tänk på att aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

 

Investera på höjden är boken för dig som vill veta mer om hur du kan investera i fastigheter på bästa sätt. Man skulle kunna tro att den här boken bara redogör om hur du använder Tessin för att bygga en fastighetsportfölj men så är det inte. I stället pratar man om fastighetsinvesteringar på ett rent generellt sätt.

Boken är rätt kort men tar ändå upp viktiga saker att tänka på. Jag har faktiskt recenserat den här boken tidigare i det här inlägget.

 

Här är några exempel på innehåll i boken:

Varför ska du investera i fastigheter?

Hur investerar man i fastigheter?

Recept för en lyckad fastighetsinvestering

Värdering

Risker

Checklista inför en investering 

Så deltar du

För att delta gör vi som tidigare. Jag slänger upp en länk där du skriver din mail. När du sedan vinner så skickar jag ett mail till dig där jag frågar om din adress (självklart står jag för frakten)

 

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x