Åh herre gud, vad har jag nu ställt till med?

Sambo Ktm ville fara och prova en brudklänning igår på ett rackarns fint ställe nära stan. Till saken hör att det var total utförsäljning då butiken kommer läggas ner inom snar framtid så det var 70% på vissa av plaggen där.

Tänkte för mig själv ”Ja men det vore väl kul att testa lite kläder ändå, men ska absolut inte köpa så mycket som ett skohorn där inne”

screenshot_2Hur gick det då för mig? Ja självklart kom jag ut med saker därifrån värda i runda slängar 1.500 kr! Allt satt så otroligt bra och var så fint att jag omöjligt kunde motstå frestelsen. Blev skor, kostym och skjorta som nu kommer ligga hemma och samla damm. Kanske bli använd nån gång i 2017 på sin höjd.

 

Har insett att det är just det här problemet jag har. Visst, jag är duktig på att spara, men blir det sjukligt stor rea på saker så kan jag köpa bara för att köpandets skull. Är egentligen inte bättre än människorna som jag beskriver i mitt inlägg om Black Friday.

Tycker att det är hur bra som helst att handla mat och liknande som kan förvaras länge när det är utförsäljning (typ konserver), men när det kommer till sådana här saker känns det mindre bra. Köpte även en hårddisk som bara stått. Inte ens hunnit koppla in den.

Förstå att det här ändå är 5,5 aktie i H&M 🙂 Vilken hemsk människa man är som tänker såhär…

 

Gratis bilder kan ni med fördel hämta på Pixabay

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x