Från och med idag är jag riktigt glad att presentera min nya väg som jag valt för att få mina pengar att växa. Kameo är ett spännande alternativ till vanlig börsinvestering som jag gärna vill lära mig mer om.   

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Kameo. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Kameo inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

Kameo – kort beskrivning

För att bäst sammanfatta Kameo så kan man säga att det är en crowdfundingtjänst som för samman företag med oss investerare. Företag och fastighetsprojekt kan via oss låna pengar och därigenom erhåller vi en avkastning för den risk vi tar. Kameo fungerar som en mellanhand.

Du väljer själv vilka projekt som du är intresserad att investera i och räntan som du erhåller varierar från projekt till projekt. Oftast är den mellan 5-15%.

Tidigare har det krävts mycket kapital från dig som privatperson att gå med som långivare i liknande projekt. Via Kameo är det dock möjligt att gå in med så lite som 500 kr i lån som genomgått en noggrann kreditprövning. Det är ett månadssparande som de flesta borde klara av.

Längs min resa till miljonen kommer jag berätta mer om hur jag valt att investera i Kameo samt vilka möjligheter det öppnat för mig. Som vanligt vill jag gå in med mina egna pengar i de investeringsalternativ jag väljer utöver börsen, precis som jag gjort med Tessin och Lendify.

Därför valde jag att bli kund

Det hela började med ett långt samtal mellan mig och Kameos Marknadsförings & Låneadministratör Petter. Efter att ha pratat en hel del kring min egna resa och filosofi samt vad Kameo innebär så blev jag intresserad av att testa.

Som vanligt tycker jag om att få en mer personlig bild av de företag dit jag väljer att stoppa mina pengar för att få dem att växa. Det fick jag verkligen via mitt och Petters samtal! Personligen kändes det som att Kameo var beredda att lägga ner väldigt mycket tid på att förklara vad Kameo innebär samt svara på mina frågor. Det är service!

Jag vet att någon av mina läsare tidigare tipsat mig om Kameo via mitt kommentarfält, men jag har aldrig kikat upp det ytterligare förrän nu.

Självklart kommer det bli spännande att delge min kunskaper som jag får via plattformen och förhoppningen är att även detta alternativ ska bära lika god frukt som mina andra val. Jag vill också förtydliga att det är du som investerare som tar risken, men som också får avkastningen.

Ni kan själva prenumerera på Kameos nyhetsbrev så får ni löpande information när nya lån kommer ut för investering.

18
0
Kommentera gärna :)x
()
x