Under de senaste dagarna har den här typen av reklam dykt upp i mitt flöde titt som tätt. En sak är i alla fall klar: det är inte konstigt att människor går på minor efter att ha läst innehållet.

”Hemligheten bakom min framgång är att kliva på nya chanser snabbt – utan att tveka. Och nu är min vinstmaskin nummer ett. Ett helt nytt automatiskt tradingprogram för kryptovaluta vid namn Bitcoin Code . Det är den största chansen jag har haft i hela mitt liv för att tjäna en förmögenhet snabbt. Jag vill uppmana alla att kolla in detta innan bankerna stänger ner möjligheten.”

Jag vet att Filip och Fredrik tog upp just den här typen av reklam i en av deras poddavsnitt nyligen. Tydligen är detta inget de vetat om utan det har helt enkelt blivit en grej att använda kända profiler för att göra reklam kring hur du blir rik snabbt. Tydligen ska det ge en känsla av trygghet.

OCH ALLTID ska det visas upp fräna bilar. Röda bilar dessutom. Det triggar igång både kreti och pleti och gör att offret helt klart inte kan motstå frestelsen. Usch!

Så jag lät programvaran fortsätta handla åt mig och bevakade den noggrant. Nästa affär gav vinst! Endast 179 € men det var alltid något. Affären efter det gav mig 481 € i vinst. Därefter 207 € vinst, vilket sammanlagdt innebar en vinst på 631 €. Och allt detta under 5 minuter!

Och på hemmaplan blir oskyldiga privatpersoner tagna för att man valt fel font för en textremsa som förklarar att texten som skrivs är i samarbete med ett annat bolag. Det är rätt äckligt.

Grejen är den att alla vill bli rika snabbt. Helst ska det ske på en vecka eller 2. Tyvärr är den bittra sanningen att rikedom inte är 1 knapptryck bort. Om så vore fallet hade alla varit rika och vad skulle då rikedom innebära?

Jag har gått från 1 kr till snart 1 miljon men det har verkligen inte skett över en natt. Mitt mål är inte att visa hur du når ekonomiskt frihet inom ett år. Snarare är mitt mål att visa att det faktiskt är möjligt bara genom att ta rätt beslut och att ta dem kontinuerligt. Att haka på Bitcoin code ”tillsammans” med Filip Hammar är däremot inte rätt beslut.

 

21
0
Kommentera gärna :)x
()
x