Den här månaden har varit lite speciell jämfört med övriga månader. Mot slutet av veckan kommer ny lön in på kontot men min likvida kassa har varit slut sedan länge. Tanken slog mig ifall jag verkligen köpt något under september…

Men med facit i hand så har jag ändå köpt rätt mycket. Kikar vi på mina transaktioner sedan förra lönen ser det ut såhär:

Av någon anledning har pengarna försvunnit ovanligt tidigt den här gången. Annars brukar jag se till att ha lite kvar mot slutet av månaden då det kan dyka upp fina lägen lite då och då. Som det gjorde idag t.ex. då börsen drogs ner till följd av oro kring bankerna.

-36 148 kr gick min portfölj ned idag. Men det berör mig inte det minsta ;D

Som du kanske ser har jag köpt rätt mycket utanför Sverige också. Då brukar det bli lite större köp p.g.a. det dyrare courtaget. En lite försvagad dollar mot kronan gör att jag gärna köper lite extra här och självklart hoppas jag att Avanza kommer med gratis courtage under Black Friday.

I dagar som dessa då marknaden generellt dras med i oron är det lätt att hoppas på att lönen redan skulle funnits på kontot.

 

2.8 4 votes
Article Rating
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x