Försöker att uppdatera portföljen i alla fall 2 gånger per månad. Det blir också ett tillfälle att reflektera lite ytterligare kring vad man egentligen i sin påse när man sitter med sitt excel-ark för att uppdatera 🙂

I slutet av varje månad kommer en månadssammanställning där jag inte bara sammanfattar hur portföljen gått utan även lite kring mitt sparande och diverse annat.

Då jag är en långsiktig investerare anser jag inte att jag behöver uppdatera portföljen mer än så. Det blir inga stora ändringar utan försöker snarare fylla i de bolag jag redan äger vid goda tillfällen enligt mig.


Direktlänk till nya portföljen


Ett av mina största bolag i portföljen är fortfarande fastighetsbolaget Castellum med fokus på kommersiella fastigheter. Jag är väldigt intresserad av vad Castellum har att erbjuda framöver och fortsätter att fylla på till dagens kurser när pengar finns till detta.

 

 

Min bloggkollega Sparaklokt har också sett tjusningen i bolaget och gjort upp en typ av ekvation och ställt upp en nivåindelning som visar när det finns läge att köpa mycket respektive lite av Castellum. Ta en titt på det vid tillfälle i detta inlägg.

0
Kommentera gärna :)x
()
x