Det har på något sätt känts befriande att handla på senare tid. Har funnits så otroligt mycket jag vill köpa, men ack så lite fria likvider. Men jag handlar på, och ser hur antalet aktier ökar…

Aktie Antal Totalt belopp
Kopparbergs B 7 1484 kr
Paradox Interactive 6 418 kr
Cloetta B 15 442 kr
Tieto Oyj 2 499 kr
Skanska B 3 544 kr

 

Kopparbergs fick nyligen en rejäl dipp neråt i samband med en teknisk analys från Placera.

En säljsignal från en rektangelformation är ytterligare ett svaghetstecken. Historiskt har även signalvärdet för säljsignaler från rektangelformationer varit högt för mindre bolag som Kopparberg, med en genomsnittlig dagsomsättning på börsen mellan 0,5-5,0 miljoner kronor.

Jag har faktiskt ingen aning om rektangelformationer, men tydligen är det livsviktigt när marknaden reagerar såhär. Det jag vet däremot är att jag fortsätter investera i hållbara bolag då många andra säljer. Därför tackar jag marknaden för detta fina läge.

Bolaget var ner drygt -3% när jag köpte aktierna.

Skanskas mål att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom deras bransch innan 2020 tilltalar mig.

Det känns som att bolaget kommer att ha extremt mycket att göra framöver. Inte minst i USA där orkaner och annat dragit fram. En positiv utdelningstrend är dessutom inget fel enligt mig.

 

Tråkiga nyheter är att den operativa chefen och informationschefen nyligen sålt aktier i bolaget. Det här är ju något som strider mot pilotskolan där jag gärna ser att ledningen behåller eller utökar sitt innehav.

Tron på bolaget är för mig allt för stor för att sälja. Bolaget har inte funnits på börsen särskilt länge och har redan börjat dela ut till oss aktieägare. Det gillas skarpt.

0
Kommentera gärna :)x
()
x