Då var det lördag morgon (eller ja, snart) och jag är strax på väg på en liten bilsemester med sambon för att rasta oss lite.

Har varit fortsatt tufft för mig med tanke på privata angelägenheter men jag har insett att det verkligen är dumt att ge upp, så jag kämpar vidare 🙂 Ska faktiskt bli skönt att komma iväg ett tag och tänka på något helt annat. Okej, kanske kommer tänka lite på portföljen ändå, men inte majoriteten av tiden ^^

Var ett tag sedan jag uppdaterade min portfölj så jag knapprade in den i mitt Spreadsheet och tog en ny skärmdump. Fantastiskt vilken avkastning det blivit sedan sist. Helt otroligt!


Så, ta en titt på Portföljen Februari 2017


H&M är helt klart fortfarande störst och än om jag känner att det finns läge att köpa mer så borde jag lugna mig lite. 12% tycker jag är en rätt stor del av kakan, speciellt med tanke på att jag har rätt många bolag i portföljen.

Castellum börjar jag gilla mer och mer men även det här bolaget har fått lite mycket uppmärksamhet på sista tiden. Har varit ”trigger-happy” på köpknappen helt enkelt. Känns däremot inte som att det är onödigt dyrt och jag gillar verkligen att investera i fastighets-branschen med tanke på framtiden. Bostadsbristen verkar fortsätta och så länge det håller i sig känns det bra.

Telia är kvar på ynka 2%, och där tycker jag att bolaget kan stanna en tid framöver. Köper inga nya aktier i bolaget men håller kvar i innehavet.

Skanska har jag bara 4% av. Är lite besviken att den kakbiten är så pass lite med tanke på vad jag tror Skanska kommer leverera framöver.

Cloetta fick ju en rejäl skjuts uppåt igår och med tanke på att jag köpt rätt mycket på en och samma nivå (i princip) blev det en rejäl kursavkastning. 5% känns rätt mycket för Cloetta som jag inte vill vikta allt för mycket med tanke på en relativt låg direktavkastning.


Ha nu en riktigt trevlig helg så hörs vi imorgon =)

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x