God lördag på er! Hoppas att helgen börjat till belåtenhet.

Kom på att jag inte uppdaterat portföljen till förra månaden och givit detaljer för denna. Så i morse satt jag med min dagliga kopp kaffe för att göra klart den.

Se portföljrapporten för April

Värt att notera är att jag nu börjat inkludera min portfölj i Tessin på nuvarande 50.000 kr som en del av portföljen. Insåg att det var dumt att jag inte gjort det tidigare. Har ju haft den investeringen i några månader.

Många funderar kanske varför jag väljer att medge så mycket detaljer kring portföljen då det viktigaste ändå borde vara den procentuella fördelningen mellan bolag. Kan däremot tycka att det finns ett värde för läsare som ännu inte startat sin resa att se i siffror hur pass bra det kan gå i vissa tider. Dessutom kan det väl vara intressant för andra att se vilka bolag som gått sämst respektive bäst.

 

 


 

Sedan skulle jag vilja förtydliga för de som verkar sakna hjärna att min ”analys” av H&M igår inte var någon renodlad analys utan bara en tanke kring varför jag inte trycker sälj. Att någon sedan tror att allt om ett bolags framtid står ristat i sten i en analys är ju bara helt vrickat. Hade det varit så enkelt hade vi alla varit miljonärer…

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x