Hoppas att ni haft en rejält trevlig måndag! Själv har jag haft det si sådär. Haft ont hela dagen och det har varit väldigt mycket på jobbet, inte ens haft tid att kolla börsen en enda gång. Då blir man lätt på lite sämre humör 😛 Men så är det ibland. Snart är vi fria och kan göra vad vi vill av vår dyrbara tid ^^

Har hur som helst äntligen uppdaterat portföljen nu. Ni hittar den här

Suttit och försökt strula med en mer interaktivt sätt att göra en lättare representation av mina innehav. En sådan som man lätt kan scrolla över respektive del i grafen för att få mer info. Låt säga som så att det inte gick som jag ville ikväll så jag slutade arbetet för att inte bli ännu mer elak på mitt misslyckande 🙂

Det som hänt i stora drag i portföljen är att bankerna jag äger inte fått stor del av kakan på senare tid. Som ni vet har det ju gått väldigt bra för bankerna på sistone, mest p.g.a. händelser kring räntan om jag förstått saken rätt (rätta mig gärna).

Axfood har dessutom ökat så det sjunger om det och från att ha varit det absolut minsta bolaget i portföljen så är den nu på en rätt hygglig plats. Tycker fortfarande det är köpvärt hos Axfood och har egentligen inga problem i att ta in mer.

Fortsätter att köpa utländskt även fast många anser dollarkursen vara på tok för hög. Tror däremot inte det kommer spela någon roll om vi tittar 10 år framåt. Vissa år kommer dollarn vara låg, andra hög och så kommer det svänga.

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x