Då var det dags för ytterligare en dag då KtM öppnar på plånboken för att köpa hej vilt på Avanza. Vi har haft en stigande trend nu ett tag och mycket är ju dess värre inte billigt.

Insåg idag att det faktiskt inte är så länge kvar till fredag och löning, vilket innebär #uppesittarkväll. Samtidigt har jag lite likvider kvar att sopa in på börsen. Nu råder det ju diskussioner om att man helst ska ha ett visst antal procent kvar som man kan nyttja ifall det blir en saftig dipp. Tycker snarare att så länge jag har en liten buffert så spelar det inte så stor roll när jag skjuter in pengarna. Vem vet, den där dippen kanske aldrig kommer?akelius

Hur som helst valde jag att köpa på mig lite mer nu under dagen. Blev att investera lite i de 2 preffar som jag för närvarande äger, Balder och Akelius. Bägge är rätt lite viktade idag och jag ser det snarare positivt än negativt att ha rätt så tung vikt med just preffar i portföljen.

 

Blev även att köpa lite mer Atlas Copco B. Här var jag lite mer tveksam då aktien verkligen står i en hög kurs och det kändes lite som att köpa gurka för 40 kr/kilo. Nu tycker jag för visso om gurka, och så även Atlas, så det fick bli köp i alla fall. Kom ihåg, bra bolag tenderar att aldrig bli billiga.

screenshot_2

 

Utöver det sköt jag även in lite i godisfabriken Cloetta och Diös fastigheter. Diös har tagit rätt hyggligt med stryk senare tid (som fastighetsbranschen generellt sett). Däremot vet jag deras vision och hur viktiga bolaget är på att sköta om sina affärer, så känner mig inte ett dugg nervös att de kommer leverera år efter år efter år.

screenshot_1

Lovar att ge er en ny uppdatering av portföljen så snart som möjligt och senast i slutet på den här veckan 🙂

Fortsätt tro på det ni gör och tveka aldrig att fortsätta ta steg fram mot era mål! På återseende och trevlig kväll.

 

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x