Då blev klockan 08:55 och jag loggade in på börsen för att invänta det stora fallet (som många andra nog också gjorde). Börsen öppnade som väntat mycket svagt och var i början ner ca. 3,8%. Det här var lite mindre än vad jag trott då min filosofi var att den vid öppning skulle vara ner dryga 5%. Vet att många ville vänta med att köpa för att se om börsen föll ytterligare, men det gjorde inte jag. Köpte för brinnande livet och det var nästan så att man skulle vilja ha en knapp för att köpa ett visst antal av allt då det tog tid att genomföra respektive köp p.g.a. hård belastning av Avanzas servrar.

Däremot brände jag inte allt krut utan sparade lite för att fylla på under en eventuell nergång i slutet av denna vecka samt början av nästa. Börsen tog dock fart upp igen och vid 17 tiden stod den på ca +1%.

screenshot_4

Det här tycker jag visar tydligt den taktik jag har. Att jag hela tiden köper månad för månad men att jag sparar en salva som jag kan bränna av i stunder som denna. Jag säger inte att det är fel att vänta och tro, men min teori är att man verkligen ska försöka sprida köpen samt när det blir nergångar som dessa köpa direkt och även fortsätta köpa när det fortsätter rasa. På så vis tror jag att alla kan bli en vinnare. Återstår väl att se om den taktiken lönar sig i längden.

Imorgon kommer jag fortsätta köpa ifall börsen faller ytterligare, annars blir det att avvakta. Min finaste affär idag var Skanska som jag köpte på deras värsta dags-dipp och som sedan steg kraftigt. Givetvis kommer den här träffen inte spela någon roll om 10 år, men samtidigt är det kul att se att man lyckas ibland 🙂

Däremot såg jag precis att jag inte fått igenom mitt köp i JnJ, men det får bli en annan gång.

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x