Då var löningen kickstartad med ett par nya köp till min portfölj. Blev enbart bolag som jag äger och tanken är nog att successivt fylla på med enbart existerande bolag under denna månad, med andra ord har jag inga planer på att ta in något nytt bolag i November.

Även om det inte kommer spela någon roll i långa loppet så tänkte jag dröja lite med att sätta sprätt på alla pengar tills eventuella dippar under månaden visar sig. Har varit en hel del diskussioner och frågor kring detta och jag står fortfarande fast vid att det inte spelar någon roll – bra bolag blir aldrig billiga. Buy quality and cry once, som det så fint heter. Dock är det ju alltid roligare med blå siffror i stället för röda, även om det bara är huvudtroll.

kop161024

Varför köpte jag då mer Axfood? Mycket bra fråga! Det blev ytterligare en nedgång och jag blev sugen på att registrera lite fler nu när rean fortsatte. Lite som att du köper en billig julskinka och sekunden senare sänker butiken priset ytterligare…givetvis tar du en till!

3
0
Kommentera gärna :)x
()
x