Idag blev äntligen flytten på riktigt klar. Ser ju en flytt som klar när man har flyttat datorn. Innan dess bor man på det tidigare stället, trots vart man är skriven eller liknande.

Det är hur skönt som helst med en ny miljö. Tror man behöver lite omställningar ibland för att inte hamna i det eviga mönstret, also known as ekorrhjulet.


När vi väl pratar glädje så kommer vi till besked nr 2…

Jag kan nu officiellt presentera att 2/10 av mitt stora livsmål är avklarat, nämligen att gå från 1 krona till 1 miljon. Yep, faktiskt är det så att portföljen nu slagit över 200.000 kr nyligen.

Med handen på hjärtat kan jag säga att jag tvivlade i början… och oj vad jag tvivlade. Jag visset inte hur länge mitt sikte mot målet skulle hålla i sig. Ett år? En månad? En vecka?

Nu, med facit i handen, inser jag att alla kan om man bara vill. Att slösa är ett minne blott och jag ska visa att man kan komma hur långt som helst bara genom vilja, kunskap och motivation.

Så! Titta er i spegeln varje morgon medan ni tar ett glas vatten och fråga er själva: Hur vill ni att ert liv ska se ut om 10 år? Vill ni fortsätta nöta upp lön för lön och leva på ålderns höst med den hemska känslan att lönen inte räcker till? Är svaret nej så vet jag att du också kan ta samma steg som jag gjort. Alla steg, stora som små, är steg framåt och det är detta som är det viktigaste för dig att inse.


Håll i er nu! Resan mot ekonomisk frihet har än så länge bara börjat.

Ikväll dricker jag en öl från Kopparbergs för att fira.

11
0
Kommentera gärna :)x
()
x