Måste erkänna att denna vaka där vi får reda på vem som blir USA:s nästa president känns lite mindre spännande än #uppesittarkväll. Själv är jag egentligen helt ointresserad av vad resultatet blir. Vinner Trump så kommer vi troligtvis se en hel del svängningar på börsen till den röda färgen de kommande dagarna, vilket det nog inte blir fallet om Cliton vinner. Många pratar dessutom att dollarn kommer att bli starkare om Trump vinner, vilket givetvis får sina konsekvenser.

Marknaden är som sagt väldigt känslig för osäkerhet. Det här var något som vi såg tidigare i veckan kring mail-härvan som rörde Clinton. Vi vet att Clintons politik nog är mest lik Obamas, vilket gör att marknaden har känts ganska lugn de senaste två dagarna nu när Clinton fått en betydligt bättre prognos. Hur det än artar sig bör man givetvis ta tillfället i akt att nyttja oron, precis som jag gjorde efter valresultatet i Brexit. Köp mest när det gör som ondast helt enkelt.

Nu är det snart bara en timme kvar till rösterna börjar räknas, men jag tror jag inte håller mig vaken till allt är klart. Sitter dock just nu och kollar på Aftonbladets livesändning. Tyckte jag tidigare hörde om att PrataPengar skulle hålla i en separat vakan, men jag kan ha haft fel. Vi får helt enkelt se imorgon när börsen öppnar vad som händer 🙂

0
Kommentera gärna :)x
()
x