Med alla mina år som bloggare och snart 2000 inlägg i ryggsäcken så har det blivit en rad olika experiment här på Kronan till Miljonen. Idag introducerar jag ytterligare ett litet experiment som förhoppningsvis kan få er att bli bättre investerare.

Imorgon är det exakt 6 år sedan jag startade bloggen. Den första versionen är inte den du läser nu men är du intresserad av historiska föremål kan du faktiskt fortfarande läsa reliken här:

https://kronantillmiljonen.wordpress.com/

Ett nytt test

För att fira har jag lagt till en ny funktion. Den ska göra så att du får upp en notis i Windows (eller Mac OS för den delen) när jag postar ett nytt inlägg, alternativt uppdaterar en gammal analys.

Funkar den? Jag har faktiskt ingen aning 😂 Säker funkar den skit och jag har lite konfigurering kvar. Men jag kan se att några av er redan hittat klockan och börjat prenumerera. Det gör mig grymt glad 🤩

Tryck på klockan nere i högra hörnet för att börja prenumerera

 

Under åren som gått har jag fått hundratals spännande idéer som jag aldrig tagit tag i då tiden inte riktigt funnits. Förhoppningen är väl att jag ska kunna ägna mig mer åt dessa projekt när jag blir ekonomiskt fri. Jag inser att jag aldrig kommer bli riktigt fri med tanke på att vardagliga måsten aldrig kommer försvinna. Å andra sidan kommer det finnas mycket tid till annat när mitt dygn inte består av 8 timmars ordinarie arbete framför C#.

Ett projekt jag ångrar att jag inte tog tag i var den site jag och Pengaregnet ville bygga. Det har kommit mycket sedan dess men egentligen inget som helt matchar det vår utdelnings-site skulle ha att erbjuda er.

Idag var det länge sedan jag hörde något från älskade Pengaregnet men det är en av många bloggare som jag verkligen saknar 😥

Nu smäller det! KTM + Pengaregnet

20
0
Kommentera gärna :)x
()
x