Som vanligt väljer jag alltid att lotta ut något roligt vid varje tillfälle som jag når 1000 nya följare på Twitter. Den här gången blir det en klassiker som kommer lottas ut till någon av mina fantastiska följare.

Wall Street är en riktigt gammal rulle som håller lika hög kvalité idag som när den släpptes för drygt 30 år sedan. Med sina 7.4 i betyg på IMDB stoltserar Wall Street som en av världens bästa finansfilmer genom tiderna.

Självklart ska du äga denna i hemmet om du har en eller fler aktier i din portfölj (eller fonder). Låt dina barn ärva filmen sedan när du själv vandrar ner i träkistan som ett minne från sin aktieinvesterande far/mor vars tänk säkrade deras framtid.

Som en krona på verket kommer jag dessutom signera filmen så att det även finns lite historik bakom den. Jag står givetvis för frakten hem till din brevlåda.

 

Handling

En ung otålig börsmäklare är beredd att göra vad som helst för att ta sig till toppen, till och med att engagera sig i insideraffärer med en skoningslös företagsledare som tar honom under sina vingar.

Gör så här

För att delta i utlottningen av det här Twitter-priset så är allt du behöver göra att RT:a (retweeta) följande Tweet:

När jag sedan når 7000 följare så lottar jag ut filmen 🙂

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x