Min lilla tradition att ge något till mina läsare då jag når ett nytt achievement på Twitter fortsätter. Den här gången hade jag tänkt förgylla någons tillvaro när jag når 6000 följare.

Sist det här hände var när jag nådde 5000 följare. Då lottade jag ut en sprillans ny och unik KTM tröja som Lucas blev lycklig vinnare till. Pratade med honom i efterhand och tydligen använder han tröjan på gymmet. Svinkul då någon kanske börjar #pratapengar med honom via den.

 

Givetvis är jag glad för att vår församling av personer som vill börja ett rikare och friare liv växer. Det pushar även mig att ta de sista stegen och fylla de 30% som saknas till miljonen.  

%

Uppfyllt av miljonmålet

 

Då jag är snål som få men ändå vill passa på att ge er läsare något för att ni hänger kvar så tänkte jag såhär…

Som många vet tycker jag om att jämföra mina utdelningar med biobiljetter och Biltemas korv för 5 kr. För 2018 har jag jobbat ihop 17.200 kr i utdelning. Det motsvarar 143 biobesök på ett år (räknat på biljettpris 120 kr). Jag kan alltså snart gå på bio var tredje dag om jag skulle använda utdelningarna till detta.

 

Det som blir är att jag helt enkelt lottar ut ett par biobiljetter till någon av er. Jag älskar nämligen Bio och det är väl lite min akilleshäl när det kommer till sparande 😀  Sist såg jag Hereditary på Bio som var galet bra!

Ni kommer inte behöva RT:a eller liknande och självklart behöver ni inte följa mig på Twitter för att delta. Skulle du därigenom vilja det blir jag givetvis väldigt glad.

Mer info kommer sedan när jag når 6000 följare. Tills dess får ni ha det fantastiskt där ute!

7
0
Kommentera gärna :)x
()
x