Genom åren har jag gjort vissa utlottningar här på bloggen för att ge tillbaka något till mina läsare. Ibland har det rört sig om kläder, andra gånger bokpaket eller biopaket. Då det knappast är läge att gå på Bio just nu så tänkte jag helt enkelt lotta ut ett presentkort för att fira mitt nya Twittermål.

Idag väljer 12.000 människor att följa min Twitter. 12.000 härliga investerare med olika ekonomiska mål och framtidsplaner. Självklart måste det firas! Du som inte följer mig får gärna göra det, vilket är bästa sättet att stötta bloggen.

Jag hittade ett bolag som heter Sverigechecken (inte sponsrad) som jag aldrig testat tidigare. Men tydligen kan man köpa presentkort och använda i dessa direkt i butiken.

Anslutna butikskedjor:

ICA
COOP
WILLYS
HEMKÖP
PRESSBYRÅN
DIREKTEN
APOTEK HJÄRTAT
SHELL
7-ELEVEN
TEMPO
CITY GROSS
HANDLARN
DEN SVENSKA MATREBELLEN
MY WAY
TIME
MATÖPPET
NÄRA DEJ

 
 

Om utlottningen

När du köper ett presentkort får du välja en summa på 25 – 500 kr. Du löser sedan in kortet direkt i butik. Inget är väl mer passande nu när många väljer att laga mat hemma i stället för att äta på restaurang. Funkar det bra är jag beredd att göra fler liknande utlottningar framöver.

Du som får kortet får gärna använda det på Willys för att driva upp kursen i Axfood som jag äger i portföljen 😉

Fyll i din e-post här nedan, så kontaktar jag dig när du vinner. Jag raderar formulären efter avslutat tävling men själva formuläret och datan är det Google i grunden som sitter på.

0 0 vote
Article Rating
20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x